Julklappstips

Vad är okej att ge bort second hand? En del saker kan bli mer personligt värda om de har köpts second hand. För att hitta något second hand betyder att du lagt ner tid för att hitta något speciellt för någon speciell. Dessutom visar det omtanke om andra människor och vår värld. En julklapp köpt hos oss sparar på naturens resurser och bidrar till att hjälpa människor som har det svårt.

I våra butiker kan du få med en liten presenttag till din julklapp, som berättar för mottagaren varför just den här julklappen är speciell.

Presentkort

Du vet väl att du kan köpa presentkort på Myrorna? Presentkortet gäller i samtliga våra butiker i ett år oavsett var du köpt det. Det finns flera valörer att välja bland.

Julkalender

julklappstips

På vår Instagram får du julklappstips varje dag mellan 1-24 december. Låt dig inspireras till att ge bort en julklapp som du köpt second hand i år!

Julklapparna som ger dubbel glädje.

Julen är så mycket mer än att ge. Man kan ju ge dubbelt. Handla dina julklappar så ger du både prylar och människor en ny chans.

Här hittar du din närmaste second hand-butik

Hit går pengarna för försäljningen

Här kan du läsa om hela vår second hand-verksamhet

 

Sprid dina julklappstips

Dela med dig med dina julklappstips på sociala medier.  Lägg upp på Instagram och #myrornaJul så kan fler ta del av ditt tips!

Pinterest låter vi oss inspireras av andras julklappstips, och pinnar in inspiration på bra second hand-julklappar!

   Visit Myrorna’s profile on Pinterest.