#ReHaul

Nu visar vi tillsammans med artisten Joy vad man kan skänka till second hand. Vi kallar det ReHaul. Motsatsen till Haul-filmerna på Youtube som visar vad man köpt.

Precis som de flesta har du säkert saker du inte använder. De kan komma till användning hos andra människor. Därför försöker vi göra det enkelt för dig att skänka kläder och prylar. Vi tar emot det mesta. Du kan lämna in saker i våra butiker, på återvinningscentraler och i klädboxar som finns utställda på väldigt många orter i landet. På så sätt ger du kläder och prylar ett längre liv. Och hjälper oss att rädda världen.

Här kan du lämna in>>

JOY

Artisten Joy fick sitt stora genombrott hösten 2014 när hon medverkade på Lorentz hit ”Där dit vinden kommer”. Sedan kom den egna och enormt hyllade singeln ”Kattliv” som presenterade Joy för den stora publiken. Hon var också med på remixen av Linda Piras ”Knäpper Mina Fingrar” tillsammans med flera av landets rapartister. Tillsammans med Frej Larsson skrev hon dessutom ”Mitt team”, den officiella svenska låten för EM i fotboll 2016.