Allt för julen finns att handla second hand!

Nu smygstartar vi julen och fyller våra butiker med allt inför novent och advent! För du vet väl att allt för julen finns att handla second hand?

Fynda inför novent och advent

Kvällarna blir mörkare och längtan efter ljus och mys blir större för varje dag som går när vi nu närmar oss december. Och det går snabbare än man tror, även i år. Redan nu har vi fyllt våra butiker och vår webbshop med julstjärnor, adventsljusstakar, glöggmuggar, adventspynt och lucianattlinnen för att du ska kunna smygstarta pyntandet och komma i stämning. Kanske har även en och annan tomte hittat fram. Välkommen in för årets julinspiration! Hörde vi Jingle bells?

Håll utkik efter de perfekta julklapparna redan nu

Bästa tipset för att hitta de perfekta, genomtänkta julklapparna är att börja leta i tid. Titta in i en av våra butiker eller i vår webbshop redan nu med julklappar i sikte så kan du ägna de stressiga dagarna i december åt att komma ner i varv inför ledigheten istället.Söndagsöppet i alla Myrornas butiker

Visste du att alla Myrornabutiker har öppet även på söndagar? Det innebär att du kan shoppa allt för julen den dag som passar dig. Vi fyller på våra butiker med nya fynd varje dag och i vår webbshop kan du handla fram till den 15 december för att vara säker på att få ditt fynd levererat innan jul.

Varje handling räknas

När du handlar hos oss bidrar du till en bättre jul för barn som växer upp i ekonomisk utsatthet i Sverige. Det är en av alla de insatserMyrornas överskott går till genomFrälsningsarméns arbete för dem som kämpar mest.

Det behöver inte vara så krångligt att göra skillnad. Varje handling räknas!

Tagga @myrorna